Ekebergrestauranten består av flere spisesteder, slik at alle finner et rom de kan trives i.

Visjonen vår er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd og målet vårt er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».

Ekebergrestauranten ligger godt synlig i åsen over Bjørvika, vannspeilet og Middelalderparken, med fantastisk utsikt over fjorden og byen med det nye Operahuset. I september 2013 åpnet også Ekeberg Skulpturpark, fra oss har du et perfekt utgangspunkt for en tur i området, med et deilig måltid før eller etter en rusletur. Dersom du kommer med bil, buss eller taxi følger du skilter til sentralbanestasjonen og Nordstrand. Når du så kjører videre oppover Kongsveien vil du ha trikketrasseen på venstre side, og ved Sjømannsskolen/Kongshavn vdg skole på høyre side tar du til venstre over trikkelinjen og kjører opp bakken til Ekebergrestauranten.

Vi anbefaler uansett at du tar kollektivt til oss. Både med tanke på parkeringslogistikk og fra et miljøperspektiv. Du kan ta blå trikk nr. 18 eller 19 til Ekebergrestauranten, som går ca. hvert tiende minutt. Stoppestedet heter Sjømannsskolen, man spaserer opp bakken til Ekebergrestauranten. Velkommen!

Åpningstider

Restauranten er åpen alle dager i påsken. På røde dager fra 12:00 til 21:00. Man kan gjerne sitte ute om været tillater det. Administrasjon/booking er bemannet t.o.m 16 april, og åpner igjen 09:00 den 22.april, mail besvares ikke i denne perioden. Telefonen besvares alle dager i åpningstiden.

Booking:

man-fre:09-17
lør-søn-helligdager: stengt

Kjøkken:

man-lør:11-23
søn-helligdager: 12-21

Restauranten:

man-lør:11-24
søn-helligdager: 12-22

Lunsj:

man-lør:11-16
søn-helligdager: 12-16

Bar:

man-lør:17-01
søn-helligdager: 17-22